Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

BBH Stockholm kniper Gullers Grupps cd

Publicerad: 18 Januari 2019, 08:58

Christian Hammar lämnar Gullers Grupp för att bli ny concept director på BBH Stockholm.


Ämnen i artikeln:

BBH Stockholm

Christian Hammar har tidigare i karriären jobbat på bland annat Fallon London, Tesch, Jung och FLB Europa.

Närmast kommer han dock från en tjänst som creative director på Gullers Grupp. Nu lämnar han den snabbväxande byrån för att bli ny concept director på BBH Stockholm.

– Vi lever i en konstant föränderlig värld och för oss på BBH är det del av vår DNA att hela tiden addera nya perspektiv och innovationskraft. Christian besitter det hybrida tänk som är otroligt viktigt att bemästra för att skapa relevans och effekt genom kreativitet i dagens hyper-uppkopplade samhälle. Det är således väldigt roligt att välkomna Christian till vår "Black sheep" familj, säger Patrik Danielsson, chief experience officer på BBH.

Christian Hammar har även grundat innovationsbyrån Wolfmother.

– BBH har alltid varit en kreativ kraft och en ikon i vår industri som alltid valt att gå sin egen väg. Att nu få vara en del i den kontexten är en pojkdröm som gått i uppfyllelse. Speciellt kul är det att ansluta till Stockholmskontoret som har otroligt många talanger inom design, teknik och affärsutveckling och som hela tiden utmanar och flyttar fram gränsen för vad som är möjligt. Det ska bli extremt kul att få vara med på resan framåt, säger Christian Hammar.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

BBH Stockholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.