Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Berghs Studio-grundare till Most Studios

Publicerad: 17 Januari 2019, 08:08

Tobias Lundqvist blir ny affärsutvecklingschef på kommunikationsbyrån Most Studios.


Förra året startade Berghs School of Communication upp Berghs Studio för att ge skolans studenter chansen att jobba mot kunder i skarpa uppdrag.

En av de ansvariga för Berghs Studio är Tobias Lundqvist som nu lämnar skolan för att bli affärsutvecklingschef på Most Studios. Lundqvist har tidigare varit ansvarig för de digitala utbildningarna på Berghs. Most Studios grundades 2014 av Carl Anchér, tidigare kreativ på Whispr Group i New York.

– Most Studios har hittills växt genom rekommendationer via våra kunder, men nu är vi redo att ta nästa stora kliv. Hos Tobias hittade vi en unik kombination av affärstänk och förståelse för det kreativa arbetet, säger Carl Anchér.

Most Studios kunderbjudande består av varumärkeskommunikation, digital produktion och produktdesign.

– Det är det jag tyckte var så spännande. Många byråer hävdar att de befinner sig i det gränslandet, men Most Studios har en kundportfolio som bevisar det. Det är en byrå för startups som vill etablera sig – och etablerade bolag som vill jobba mer som startups, säger Tobias Lundqvist.

Byrån omsatte 2017 3,8 miljoner med en vinst på 700 000 kronor.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.