Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Beteendeexpert till Gullers Grupp

Publicerad: 15 januari 2019, 09:12

Civilingenjören, författaren och egenföretagaren Arvid Janson ansluter till Gullers Grupps Stockholmskontor.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Arvid Janson är i grunden civilingenjör men har även en examen i marknadsföring. De senaste åren har han grundat flera företag med fokus på digital beteendeförändring. Den senaste tiden har han drivit digitalbyrån All day every day.

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Arvid Janson till oss. Hans unika kombination av digital kompetens och kunskap kring hur man åstadkommer beteendeförändringar kommer att stärka vårt erbjudande och bidra till vår ambition att skapa banbrytande kommunikationslösningar, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp.

Arvid Janson är även författare till böckerna Beteendedesign och Beslutsfällan, böcker han skrivit med Gullers-kollegan Niklas Laninge.

– Kommunikationsbranschen befinner sig just nu i ett spännande skifte, där de digitala plattformarna blir allt mer dominerande. Teknik är inte längre bara infrastruktur utan i väldigt många fall en central del av designen. Jag har jobbat i skärningspunkten mellan teknik, design och digital strategi i många år. Att nu få möjlighet att vara en del av den utvecklingen på Sveriges främsta kommunikationsbyrå känns väldigt lyxigt, säger Arvid Janson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.