Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Betsson hämtar kommunikationschef från Cancerfonden

Publicerad: 30 juni 2020, 08:36

Betsson AB har rekryterat Jenny Lilljeqvist till rollen som vice president communications & sustainability. Hon kommer närmast från Cancerfonden.


Ämnen i artikeln:

Betsson

Jenny Lilljeqvist kommer framför allt att leda och utveckla spelbolagets globala kommunikationsstrategi med fokus på hållbarhetsfrågor, media, public affairs, och internkommunikation.

– Jennys gedigna och breda erfarenhet av kommunikation och opinionsbildning, kommer att vara en stor tillgång för oss. Genom denna rekrytering tar vi också nästa steg i vårt intensifierade hållbarhetsarbete, säger Pontus Lindwall, vd på Betsson i en kommentar.

Jenny Lilljeqvist kommer senast från Cancerfonden där hon ansvarade för kommunikation och opinionsbildning kring folkhälsa och cancerprevention. Innan dess har  hon arbetat som seniorkonsult på kommunikationsbyråerna Paues Åberg Communications och Diplomat Communications.

– Det är få andra företag som kan erbjuda en lika händelserik och utvecklande miljö som Betsson. Det är en ung bransch med mycket driv och energi och dessutom ligger Betsson i framkant när det gäller spelansvar, kundfokus och teknik. Det ska bli oerhört kul att få vara en del av detta företag, säger Jenny Lilljeqvist i en kommentar. 

Jenny Lilljeqvist tillträdde 1 juni och kommer att ingå i Betssons ledningsgrupp och rapportera till vd Pontus Lindwall. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Betsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.