Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Björn Vingård till Make Your Mark

Publicerad: 4 september 2015, 09:24

Björn Vingård ska hjälpa contentbyrån Make Your Mark.

Foto: Andreas Elgstrand

Medieprofilen Björn Vingård blir ledamot i contentbyrån Make Your Marks styrelse.


Björn Vingård har en bakgrund på flera Bonnier-tidningar, bland annat som reporter på Expressen, chefredaktör för Resumé, Damernas Värld, Året Runt och Vi i Villa. Han har även en bakgrund som författare med boken Drömfabriken – en roman om Bonniers.

Nu går han över till Aller media och deras byrå Make Your Mark.

– Björn är en person med en gedigen publicistisk bakgrund. Det är en relevant förstärkning av styrelsen, säger Make Your Marks vd Anders Ingårda till Resumé.

Make Your Marks senaste bokslut, med redovisning från 1 januari 2014 till 30 september 2014, visar en omsättning på 14,1 miljoner kronor och ett resultat efter finansiella poster på 104 000 kronor.

Aller media köpte Make Your Mark i juni 2014. I oktober gick byrån ihop med Aller Custom Publishing, vilket innebär en kraftig omsättningsökning under 2015. Därefter gick MYM ihop med Aller-byrån DG Communications.

– Vi har haft en kraftig tillströmning av nya kunder och kommer avsluta året på ett bra sätt, och samtidigt placera oss som ett av de allra största bolagen inom content marketing, säger Anders Ingårda.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.