Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bleck plockar in två nya regissörer

Publicerad: 31 oktober 2019, 10:32

Regissörerna Joakim Behrman och Nathalie Kocsis ansluter till produktionsbolaget Bleck.


Ämnen i artikeln:

Produktionsbolag

Produktionsbolaget Bleck startades 2013 och ingår i Bleckgruppen. Vid sidan av produktionsbolaget har Bleckgruppen även restaurangerna Bleck och Storstugan Hellas samt anordnar festivalen Bleck Forrest i Hellas-området.

Nu rekryterar man regissörerna Joakim Behrman och Natalie Kocsis. Båda två har tidigare jobbat på Acne, Joakim Behrman som regissör medan Natalie Kocsis haft en roll som art director.

– Joakim är en utpräglad visuell storyteller och det visuella i kombination med finstämd humor gör Joakim mycket intressant. Joakim är redan etablerad inom reklamfilm och nu är det dags för nästa nivå, säger Pål Åsberg, exekutiv producent på Bleck, och fortsätter:

– Nathalie är en grymt duktig ny visuell filmtalang som vi gärna vill bygga för framtiden. Hon har ett väldigt skarpt visuellt öga inom mode och lifestyle så det ska bli mycket kul att utveckla detta ihop då vi tror hon har en stor potential.

Tidigare i karriären har Joakim Behrman jobbat med IKEA, Samsung, Västtrafik och Max Hamburgare medan Natalie Kocsis regisserat musikvideos och drivit flera projekt inom lifestyle och mode.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Produktionsbolag

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.