Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Blogozine får ny chefredaktör

Publicerad: 14 juli 2015, 14:47

Malin Tilja

Nätmagasinet Blogozine värvar modellen Malin Tilja som ny chefredaktör.


I fjol klev Niclas Fröberg in som ordförande för Blogozine Content & Publishing efter att tidigare under året ha klivit ned från rollen som vd på Tre Kronor Reklam & Media. I styrelsen finns också Magnus Ribbeklint som är marknadschef för Warner Music.

Modellen Malin Tilja syntes bland annat i TV4:s produktion She's got the look.

Vi vill utvecklas snabbare och behöver en redaktionell ledare som andas och brinner för det vi gör. Därför tror jag att Malin, med sitt genuina engagemang i operation smile, sitt stora intresse för att skriva och att skapa, inspirera människor att tro på sig själva, våga tänka nytt, att skapa tillfällen att träffas och framförallt att vara kreativa tillsammans på olika sätt, är helt rätt person på chefredaktörsposten – det ska bli så otroligt roligt och spännande att följa hennes resa, säger Lisa Sjödahl, grundare av Blogozine, i en kommentar.

– Jag vill jobba för att vi ska bidra till välgörenhet på olika sätt och jag vill att vi ska vara en stöttepelare för andra. Tillsammans kan vi göra skillnad i stort och smått. Vi ska vara där det händer, säger Malin Tilja.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.