Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bloomy Ideas rekryterar två

Publicerad: 22 september 2017, 08:38

Carl Wahlberg och Ida Jagerfelt ansluter till Bloomy Ideas.

Kommunikationsbyrån Bloomy Ideas rekryterar copywritern Ida Jagerfelt och plannern Carl Wahlberg.


Ämnen i artikeln:

Bloomy IdeasGraviz

Ida Jagerfelt kommer närmast från Graviz där hon framför allt jobbat med Atlas Copco. Jagerfelt vann förra året 150-wattkategorin i 100-wattaren för sin kampanj med en biljardspelande gruvborr.

– Jag älskar bullriga typer men själv tar jag för mig på ett helt annat sätt. Jag tror att reklambranschen mår dåligt när alla stöps i samma form och enbart extroverta snubbar tillåts breda ut sig. På Bloomy kände jag direkt att jag hittade en fin energi, berättar hon i ett pressmeddelande.

Plannern Carl Wahlberg kommer från Kärnhuset där han jobbat med kunder som Vimla, SJ och Sida.

– På Bloomy får jag fortsätta jobba med schyssta varumärken som vill göra positiv skillnad. Jag kommer hit i exakt rätt tid då många av våra kunder befinner sig i spännande faser med allt från riksdagsval till omregleringar, berättar han.

Bloomy har under våren fått nya kunder som Miljöpartiet, Svenska Spel och KVD.

– Att hitta fin personkemi på byrån är en delikat uppgift, som att sätta samman en teaterensemble eller ett band. Vi vill vara en glad byrå med folk som älskar det dom gör och som känner att dom blir bättre av varandra. Med Ida och Calle på plats känner vi oss både gladare och bättre säger Per Jaldeborg, strategisk chef på Bloomy Ideas.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bloomy IdeasGraviz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.