Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bo Thorp blir Chimneys nya Australien-vd

Publicerad: 4 juli 2016, 14:02

Bo Thorp och Chimneys Sydneykontor.

Foto: Pressbild

MTV, Discovery Networks och OTW. Bo Thorp har en gedigen bakgrund inom tv-produktionsbolag. Nu ska han leda den svenskgrundade byrån Chimneys Sydneykontor.


Ämnen i artikeln:

Chimney

Bo Thorp får i uppgift att befästa den kommersiella film- och kommunikationsbyråns närvaro på Australiens marknad, i sin nya roll som vd för Chimney Australien.
– Chimney tror att det är viktigare än någonsin att skapa meningsfull content som engagerar publiken, driver beteendeförändring och säkrar return on investment. Vårt 20-åriga arv av att skapa vackert innehåll och berätta fantastiska historier är något vi är stolta över, och vi ser fram emot att fortsätta att föra det arvet vidare här i Australien, säger han i en kommentar.

Chimneys globala koncernchef Michal Kalinowski menar att Bo Thorp var det självklara valet – och att han har vad som krävs för att ta byrån till nästa nivå.
– Med sin bakgrund av att producera och regissera vet Bo vad som krävs för att leverera bra content. Hans mångsidighet, praktiska kunskap och enastående klienthantering har belönats vid ett flertal internationella content-galor.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Chimney

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.