Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bokmässan hämtar marknadschef från Göteborgs filmfestival

Publicerad: 18 februari 2020, 09:48

Kim Nilsson

Kim Nilsson för närvarande h marknadschef på Göteborg Film Festival blir ny försäljnings- och marknadschef på Bokmässan.


Ämnen i artikeln:

Bokmässan

Kim Nilsson blir ny försäljnings- och marknadschef på Bokmässan.  Innan tiden på Göteborg Film Festival hade bakgrund inom försäljning, sponsring och marknadsföring. Han har tidigare bland annat jobbat som kundansvarig på reklambyrå samt som säljare inom eventbranschen.

– Jag ser verkligen fram emot att välkomna Kim Nilsson till Bokmässan, hans erfarenhet och kompetens kommer komma mycket väl till användning hos oss. Inte allra minst hans arbete med partnerskap, komplexa avtal, presumtivt sälj och att driva besökare till ett evenemang. Men Kim är också en utvecklingsdriven person, jag tror vi kommer se en del spännande satsningar och nya samarbeten framöver, säger Frida Edman, mässansvarig för Bokmässan i en kommentar. 

– Att få leda arbetet med försäljning och marknadsföring för Nordens största kulturevenemang känns oerhört spännande. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet på Bokmässan skapa nya spännande möjligheter för både bransch och övriga näringslivet att möta en väldigt stor och intressant målgrupp, säger Kim Nilsson.

Kim Nilsson tillträder tjänsten som försäljnings- och marknadschef i slutet av mars och kommer in mitt i förberedelserna av årets Bokmässa, som pågår 24 – 27 september.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bokmässan

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News