Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bonnier News värvar Christian Rissel

Publicerad: 2 februari 2016, 09:28

Christian Rissel

Christian Rissel, i dag mediechef på mediebyrån MEC, rekryteras till den nyinrättade tjänsten som senior media manager inom den nya säljorganisationen Bonnier News Sales.


Ämnen i artikeln:

MECBonnier NewsRekrytering

Christian Rissel har under de senaste 12 åren arbetat på mediebyrån MEC som bland annat medie- och tradingchef. Han har också arbetat övergripande med kunder som till exempel Telia. Han har tidigare även jobbat för Mediabroker, Kanal 5 och NRJ.

Christian tillträder sin tjänst i april.

– Jag är väldigt glad att Christian valt att komma till oss, det är en riktig drömrekrytering, Han kommer vara en viktig pusselbit i vår organisation tack vare sin breda erfarenhet från kundsidan, säger Alexander Lydecker, försäljningsdirektör på Bonnier News Sales i ett pressmeddelande.

Tillsammans med Jenny Rahm kommer Christian Rissel att representera hela Bonnier News erbjudande ut mot marknaden. I det ingår bland annat Expressen, Dagens Nyheter och Dagens industri.

– När mediekartan ritas om i så snabbt takt som den gör just nu, är det allt mer komplext för annonsörer att nå sina affärs- och kommunikationsmål. Bonnier News Sales blir i och med sin totala medieaffär en viktig samarbetspartner för att kunna nå kundernas mål. Det ska bli väldigt spännande att vara med på den här resan redan från start, säger Christian Rissel i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MECBonnier NewsRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.