Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bonnier Tidskrifter rekryterar Formas vd

Publicerad: 30 mars 2015, 09:02

Maria Croon.

Maria Croon har utsetts till ny annons- och affärsutvecklingschef på Bonnier Tidskrifter. Hon kommer närmast från en vd-post på Forma.


Ämnen i artikeln:

Maria CroonBonnier TidskrifterMats CarlesonForma

I fjol höstas meddelade Maria Croon att hon lämnar Forma Publishing Group. Detta efter att ICA Gruppen sålde bolaget till Egmont Publishing.

Nu får hon alltså ett nytt uppdrag för Bonnier Tidskrifter där hon ska utveckla det totala kunderbjudandet genom ökade synergier internt och externt.

– Jag är stolt och mycket nöjd med att ha kunnat rekrytera Maria till Bonnier Tidskrifter. Hon har ett gediget kunnande inom media och försäljning. Maria kommer tillföra mycket genom sin erfarenhet av strategiskt arbete likaväl som gott ledarskap, kombinerat med en god förmåga att utveckla verksamhet, affär och individ, säger Mats Carleson, avgående vd för Bonnier Tidskrifter, i en kommentar.

Maria Croon börjar på sitt nya uppdrag den 1 maj och kommer att ingå i Bonnier Tidskrifters ledningsgrupp.

– Det här är ett otroligt spännande och kul uppdrag. Bonnier Tidskrifter har marknadens starkaste varumärken i både magasinets härliga form men också marknadsledande sajter, resor, appar, etc. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla det integrerade erbjudandet liksom att vara en del av Bonnier Tidskrifters fortsatta resa mot att ytterligare stärka sin position på en mediemarknad i stor förändring. Det finns många möjligheter framåt, säger Maria Croon.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.