Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bonnier Tidskrifters nya annonsdirektör

Publicerad: 23 mars 2016, 08:35

Andreas Sandin byter jobb inom Bonnier.

Foto: Pressbild.

Bonnier Tidskrifter norpar DN:s och DI:s annonsdirektör Andreas Sandin. Han tar över efter Maria Croon som nyligen lämnade sitt jobb.


Ämnen i artikeln:

Andreas SandinAlexander LydeckerBonnier TidskrifterBonnier News

Resumé berättade nyligen att Marina Croon lämnar Bonnier Tidskrifter efter mindre än ett år på posten som annonsdirektör efter meningsskiljaktligheter med vd:n Lars Dahmén.

Nu har förlaget hittat hennes efterträdare i Andreas Sandin som plockas in från Bonnier News. Han kommer närmast kommer från tjänsten som försäljningsdirektör för Dagens Industri och Dagens Nyheter.
– Det ska bli otroligt kul att börja på Tidskrifter. Att jobba med starka varumärken är något jag gjort de senaste åren och att hjälpa annonsörer att nå resultat genom närvaro i alla kanaler är något jag verkligen gillar. Ett drömuppdrag helt enkelt, säger han i en kommentar.

Han tillträder sitt nya jobb den första maj.
– Andreas är en erfaren och omvittnad kompetent ledare när det gäller försäljning. Det ska bli mycket roligt att få honom till oss, kommenterar Lars Dahmén.

Alexander Lydecker från Expressen tar över som annonsdirektör på Bonnier News.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.