Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Borg & Owilli förstärker byrådelen

Publicerad: 16 Januari 2019, 08:15

Jacob Larsson och Pål Ströbaek.

Pål Ströbaek och Jacob Larsson ansluter till Borg & Owilli.


Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

De två rekryteringarna är en del av den rekryteringsoffensiv contentbyrån Borg & Owilli just nu är inne i. Byrån har i nuläget 42 anställda.

– Vi klev in i 2019 med ett gäng nya roliga kundkonton som ligger helt i linje med vår vision för byrån. Hand i hand med det plockar vi in Pål och Jacob, som redan hunnit göra avtryck på branschen inom sina respektive områden, säger Linnea Karlsson, byråchef på Borg & Owilli.

Pål Ströbaek, som ansluter som digital producent, kommer närmast från TV4 och har tidigare i karriären producerat serier som "HOV1" och "Praoeleven". Han driver även en blogg på Nöjesguiden.

– Jag har följt Borg & Owillis arbete och ser fram emot att få jobba i deras otroliga byråteam och utveckla deras rörliga erbjudande ytterligare, säger Pål Ströbaek i ett pressmeddelande.

Jacob Larsson kommer närmast från NENT och Viasat Sport där han jobbat som webbredaktör och skribent. På Borg & Owilli får han tjänsten som content manager.

– Det känns väldigt spännande att bli en del av en så ung och modern byrå som Borg & Owilli och jag ser fram emot att skapa bra content tillsammans med nya kollegor, säger Jacob Larsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.