Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Borg & Owilli rekryterar från Splay One och Björn Borg

Publicerad: 6 november 2019, 08:56

Vendela Cassel och Oscar Kjerrman går till Borg & Owilli.

Foto: Pressbild

Med två nya rekryteringar från Splay One och Björn Borg stärker contentbyrån Borg & Owilli sitt erbjudande inom rörlig produktion, Youtube och B2C.


Ämnen i artikeln:

Borg & OwilliSplay OneBjörn Borg

Borg & Owillis nya medarbetare är Oscar Kjerrman, senast från Splay One, och Vendela Cassel, tidigare Björn Borg, som börjar som new business director respektive projektledare på contentbyrån.

– Oscar Kjerrmans karriärresa liknar i mångt och mycket Borg & Owillis egen historia, som är sprungen ur mediaförsäljning. Oscar kombinerar en stark säljbakgrund med talang för att bygga och utveckla kreativa universum för kunder – vilket är precis vad content marketing handlar om för oss. Med Vendela Cassel breddar vi också vårt erbjudande inom B2C och retailing med ett internationellt perspektiv, säger Linnea Karlsson, byråchef Borg & Owilli, i ett pressmeddelande. 

Vendela Cassel har en examen i PR och reklam från Torrens University i Australien, samt tidigare erfarenhet av PR-arbete inom B2C på den australiensiska marknaden. På Splay One ansvarade Oscar Kjerrman för konton som LRF och TV4.

Duon började båda på Borg & Owilli den 4 november.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.