Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

BRF tar in mode- och musikinriktad regissör och fotograf

Publicerad: 22 maj 2019, 07:30

Fotografen Nicolina Knapp ansluter till produktionsbolaget BRF.


De senaste åren har Nicolina Knapp främst frilansat som stillbildsfotograf. En stor del av hennes portfolio består av porträtt i gränslandet mellan musik och mode. Senaste tiden har hon bland annat samarbetat med Spotify och Urbanears. Nu ansluter hon till produktionsbolaget BRF.

– Vi är så otroligt glada att Nicolina blir en i vår familj och jag riktigt längtar efter att komma igång. Hennes uttryck är äkta, känslomässigt engagerande och fångar en direkt. Närvaron är total. Hon har en otrolig energi i precis allt hon gör och hennes bilder och filmer riktigt växer på dig, precis som riktigt bra jobb gör, säger Anna Sundbom, marknadsansvarig på BRF. Att också få ytterligare en knivskarp kvinnlig talang på rostern känns helt fantastiskt.

– Är väldigt glad över att ha BRF som ett hem och min familj nu efter att ha frilansat ett tag. Ser så mycket fram emot att lära mig och bli inspirerad av alla grymma människor jag kommer få ha runt mig. Pepp på att börja så nu kör vi, säger Nicolina Knapp i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.