Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bsmart värvar trojka

Publicerad: 22 september 2015, 13:06

Med nya kunder som Ikea Food Inhouse, CP+B, Great Works och Planeta Design är Bsmart i rekryteringsoffensiv. Nu värvar man Carolina Dexwik, Julia Andersén och Lovisa Suradic.


Ämnen i artikeln:

RekryteringBsmartProduktionsbolag

Carolina Dexwik har ett förflutet inom filmproduktion och är utbildad på Hyper Island. På Bsmart blir hon produktionsassistent.

Julia Andersén är ny producent på Bsmart och kommer direkt från Berghs utbildning till produktionsledare/ ARU, där hon också var projektledare för 48H. Hon har tidigare jobbat som frilansande kostymör inom reklam, tv och långfilm.

Lovisa Suradic hade 6 månaders praktik på Bsmart i samband med utbildningen på Fotoskolan i Stockholm och har nu fått ordinarie tjänst som retuschör och bildtrollare.

– En drastiskt ökad efterfrågan inom film och animering gör att vi ser ljust på framtiden och anställer tre personer, säger Tomas Lestrup på Bsmart i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.