Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Burson-Marsteller anställer dubbelt

Publicerad: 27 augusti 2015, 10:56

Malin Jansson och Emmylie Borg-Nilsson

Burson-Marsteller rekryterar Malin Jansson som projektledare med fokus på digital och integrerad kommunikation och Emmylie Borg-Nilsson som juniorkonsult inom public affairs och finans.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerBurson-Marsteller

Malin Jansson kommer närmast från en position som digital manager och brand manager på livsmedelsföretaget Kavli, innan dess som marketing & communications Manager på egenvårdsföretaget Baltex. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala Universitet samt en diplomutbildning i Marknadskommunikation från Berghs School of Communication.

Emmylie Borg-Nilsson har tidigare arbetat med politisk påverkan och projektstöd på Central Swedens regionkontor i Bryssel. I ryggen har Borg-Nilsson en masterexamen i EU-Law and Governance från London School of Economics.

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Malin Jansson och Emmylie Borg-Nilsson som båda representerar två viktiga områden för våra kunder idag, säger Helena Olsson, VD för Burson-Marsteller i en kommentar.

Båda konsulterna påbörjade sitt arbete på Burson-Marstellers Stockholmskontor under augusti månad.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerBurson-Marsteller

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.