måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Byrån anställer trollkarl

Publicerad: 24 augusti 2017, 08:03

My Söderholm och Magnus Ziegler.

Foto: Pressbild

Sociala medier-byrån Socialminds anställer Magnus Ziegler som digital kreatör. Han har bland annat vunnit en silvermedalj i svenska och nordiska mästerskapen i trolleri.

Ämnen i artikeln:

SocialmindsSociala medierMy Söderholm

FT

Fredrik Thambert


Magnus Ziegler är utbildad till digital kreatör på Hyper Island. Men på fritiden har han också ägnat sig åt trolleri. Kanske får han möjlighet att kombinera sina färdigheter i den nya jobbet på Socialminds.
– Just problemlösning och synen att inget är omöjligt är det som fick oss att fastna för Magnus. Vi står allt mer inför att hitta snabba, enkla och inte minst kostnadseffektiva lösningar som ska fungera över en rad plattformar och Magnus idérikedom blandat med fantastiska kunskaper i såväl rörlig som stillbild gör att han blir en nyckelperson för oss från första dagen, säger My Söderholm, vd på Socialminds, i en kommentar.

På byrån kommer han att ansvara för all bildhantering, såväl stillbilder som rörliga.
– Bild och film ligger nära om hjärtat sedan länge och det finns få saker som ger så mycket möjligheter vad gäller kommunikation idag. Det känns otroligt roligt att komma in på Socialminds som snabbt etablerat sig som en av de ledande sociala medier-byråerna i landet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev