Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Byter fotboll mot mjölk

Publicerad: 3 november 2015, 15:45

Gunnar Gidefeldt har nytt jobb.

Gunnar Gidefeldt är ny kommunikationsdirektör hos Arla, skriver Dagens Media. Han kommer närmast från tjänsten som kommersiell chef på Djurgården Fotboll.


Ämnen i artikeln:

ArlaGunnar GidefeldtDjurgården Fotboll

Gunnar Gidefeldt jobbade i många år som kommunikationsdirektör på TV4-Gruppen. År 2011 lämnade han och blev senare vd på konsultföretaget Blue Carrot. Därefter gick han till Djurgården Fotboll och jobbade som kommerseill chef fram till september i år. Nu står det alltså klart att hans nya uppdrag är hos Arla.

– Det är en fantastisk utmaning, för det är inga lätta tider på något sätt. Det är en otrolig konkurrens. Samtidigt är Arla ett varumärke som har en otrolig folklighet och ett brett användande. Det är många saker som gör att jag känner det här "pirret i kroppen" som man ska känna när man får ett nytt jobb. Det här jobbet stämmer med både mitt rationella och emotionella jag, säger han till Dagens Media.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.