Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Byter Garbergs mot frilanslivet

Publicerad: 17 maj 2018, 08:38

Copywritern Rebecka Osvald slutar på byrån efter 11 år.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerGarbergs

Rebecka Osvald har arbetat på Garbergs sedan våren 2007. Innan dess jobbade hon på Forsman & Bodenfors. Men nu lämnar hon byråtillvaron för att testa vingarna på egen hand.
– Jag har jobbat på Garbergs i elva år och kände att det var dags att bredda min värld. Jag kanske missar något, säger hon.

Varför väljer du att bli frilans?
– Jag vill välja själv vilka uppdrag jag vill säga ja och nej till, hur mycket jag vill jobba och varifrån. Sedan verkar det vara en bra tid att bli det, som att fler och fler jobbar i fria konstellationer.

Vad kommer du att jobba med?
– Jag vet inte än. Just nu känns det trevligt att prova runt lite. Och att ligga i hängmattan i det fina vädret och fnula på vad jag faktiskt vill jobba med.

Hur har åren på Garbergs varit?
– Som på alla andra arbetsplatser har det varit både upp och ner, roligt och jobbigt. Men även när det varit jobbigt har det alltid varit roligt att gå till jobbet. Det är ett väldigt trevligt, avslappnat och familjärt ställe. Sedan tycker jag att mina chefer alltid varit bra på att se mina styrkor och svagheter och försökt anpassa kunder och uppdrag därefter så jag verkligen kunnat utveckla det jag är bra på.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerGarbergs

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.