lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Byter spår efter Vasaloppet

Publicerad: 19 maj 2016, 08:50

Ola Granfeldt går till Wenderfalck.

Foto: Pressbild

Ola Granfeldt slutar som pr-ansvarig på Vasaloppet efter tre år. Nu går han istället till pr-byrån Wenderfalck.

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerWenderfalckVasaloppet

FT

Fredrik Thambert


Ola Granfeldt har tidigare jobbat som pr-konsult på Prime, men under 2013 valde han att istället bli pr-ansvarig på Vasaloppet. Åren därefter har varit händelserika.
– Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik resa. Förflyttningen från ett skidlopp en gång per år till en motor i motionssverige som är relevant året om. Etableringen av nya lopp, som Ultravasan och Nattvasan. Att ha fått delta i utvecklingen av en sponsorstrategi som gått från exponering till integrering och rent värdeskapande för alla parter, samt en digital transformation där vi jobbat mycket med att hitta rätt väg framåt för en väldigt traditionell aktör att bli modern på rätt sätt, berättar Ola Granfeldt i ett pressmeddelande.

Men nu har det alltså blivit dags att gå vidare igen. Ola Granfeldt har skrivit på för pr-byrån Wenderfalck där han blir projektledare och rådgivare.
– Ola är precis den typen av modern kommunikatör vi vill ha. Han har en väldigt bred kompetens som spänner från public affairs, CSR och corporate communication till digital kommunikation och sponsring. Dessutom är han en väldigt bra person som passar in bra hos oss, säger Fredrik Jerresand, vd på Wenderfalck.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev