Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Byter TV4 mot Sandberg Trygg

Publicerad: 10 februari 2017, 12:53

B2B-byrån Sandberg Trygg rekryterar Maria Holmgren – tidigare Team Lead Digital Analytics på TV4-Gruppen. De har också vunnit kunderna Valmet, Poloplast och Intertek under inledningen av året.


Ämnen i artikeln:

TV4Sandberg TryggReklambyråer

Maria Holmgren förstärker Sandberg Tryggs digitala kompetens och går in i rollen som "Director of Strategic Analytics".
– Vi är väldigt glada att se en så hög efterfrågan på kommunikation som grundar sig i skarp analys. Därför känns det fantastiskt att anställa ännu en talang till vårt digitala team, Marias tidigare erfarenheter är spännande och relevanta för oss när vi tar nästa steg inom digital analys, kommenterar Louise Danckwardt, byråchef och delägare, Sandberg Trygg.

Byrån har kontor i Göteborg, Stockholm och New York. I fjol passerade de 40 miljoner i omsättningen, skriver de i sitt pressmeddelande. Till stor del på grund av flera nya kunder.
– Vi märker att vårt nyöppnade New York-kontor bidrar till vår positiva utveckling, men också att vår breda kompetens inom B2B med fokus på affärskritiska insikter kring det digitala landskapet är väldigt attraktiv – och det faktum att vi levererar resultat. 2017 kommer att bli mycket spännande, säger Louise Danckwardt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.