Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Café får ny chefredaktör

Publicerad: 31 augusti 2015, 12:42

Jonas Terning blir ny chefredaktör på Café

Jonas Terning tar klivet upp från redaktör till chefredaktör på livsstilsmagasinet. Samtidigt blir avgående chefredaktören Jens Stenberg digital innehållschef på Aller media.


Ämnen i artikeln:

CaféStina Abenius

– Det känns otroligt kul. Jag har varit med i den förvandling Café påbörjat där vi går från att vara en stark printprodukt till att leverera bra innehåll i flera kanaler. Det ska bli extremt inspirerande och utmanande att tillsammans med redaktionen fortsätta den resan, säger Jonas Terning i en kommentar.

Den tryckta tidningen kommer vara fortsatt viktig men den stora utmaningen för den nya chefredaktören är att stärka positionen digitalt.

– Jag är mycket glad att vi nu har Jonas som chefredaktör. Han har visat ett tydligt ledarskap och ansvar, något som krävs på Café när vi nu tar nya steg mot att bli Sveriges absolut viktigaste mötesplats för män, säger Stina Abenius, publicistisk direktör på Aller media.

Samtidigt utökas ansvaret för modechef Daniel Lindström som kommer utveckla live-format och konceptaffärer. Han får därmed titeln kreativ chef.

Ämnen i artikeln:

CaféStina Abenius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.