Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cannes Lions-prisad kreatörsduo till Pool

Publicerad: 3 december 2018, 08:20

Mikael Widemar och Eric Falk.

Eric Falk och Mikael Widemar ansluter till Pool från Berntzon Bylund.


Ämnen i artikeln:

Pool

Tidigare i karriären har Eric Falk jobbat på bland annat King, SWE, CP+B och varit med och drivit JWT i Stockholm. Bland kunderna han jobbat med finns bland annat Ica, IKEA, Ikano Bank och Nokia, arbete som bland annat belönat honom med priser i Cannes Lions, Guldägget, Epica och New York Festivals. Närmast kommer han från en roll som senior art director på Berntzton Bylund.

Precis som Eric Falk kommer Mikael Widemar närmast från Berntzon Bylund men från en roll som copywriter. Tidigare i karriären har han jobbat på bland annat Åkestam Holst, Ogilvy, DDB och CP&B med varumärken som Delicato, McDonalds och FN.

–Vi valde Pool för att byrån har ett extremt gott rykte och ett unikt tänk kring strategi och kommunikation. Men också en byråkultur som verkligen gynnar kreativitet och glada kollegor. Så ja, det var ett lätt val, kommenterar Eric Falk och Mikael Widemar i ett pressmeddelande.

– Eric och Micke blir en grym förstärkning i vårt jobb att stärka våra kunders upplevelse. Jag är jätteglad att äntligen ha dem på plats, säger Pools vd Hanna Steiner.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pool

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.