Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

CAP&Design byter chefredaktör

Publicerad: 22 januari 2015, 12:46

Sara Wilk har anställts som ny chefredaktör på CAP&Design.


Sara Wilk är utbildad journalist och blir ny chefredaktör för CAP&Design.

– Design är givetvis fortsatt viktigt och helt centralt. Här kommer vi att bredda   bevakningen, så att den är relevant för företag i hela Sverige. Det kommer framöver   också att finnas reportage från övriga Norden och världen – framför allt USA.  – Vi har fått ett stort förändringsmandat, säger Sara Wilk i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi börjar   med strukturen och vad vi ska kommunicera genom vilken kanal. Det arbetet görs   med hjälp av en tät dialog med våra läsare. Sedan kommer vi att göra om både   hemsida och tidningslayout från grunden. Jag har arbetat med tidningen i flera år, så   jag tror mig kunna förbättra, samtidigt som våra läsare kan känna trygghet i att det   som varit bra finns kvar.

Samtidigt har marknadschefen Natanja   Friedrich fått ansvar för hela affärsområdet.

– Antalet grafiska formgivare har inte blivit färre. Men de har flyttat ut och sitter i   större utsträckning ute i verksamheter eller på en marknadsavdelning. Där finns   andra behov och vi vill anpassa CAP&Design till detta, säger Peter Ollén, vd på AGI   Publishing House, som i somras förvärvade CAP&Design från IDG i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.