Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Carina Nunstedt blir förlagschef på HarperCollins Nordic

Publicerad: 16 maj 2017, 12:10

Carina Nunstedt blir ny förlagschef på HarperCollins Nordic.


Ämnen i artikeln:

MamaCarina Nunstedt

Carina Nunstedt kommer närmast från rollen som förläggare på Bonnierägda YourLife Books, som hon är var med och startade. Nu går hon alltså över till tjänsten som förlagschef på HarperCollins Nordic.

– Att som förlagschef få vara med och bygga världens största internationella bokförlag, Harper Collins, i Norden känns som en fantastiskt spännande utmaning. Det kunde jag inte tacka nej till. Jag kommer in i ett företag som har en väldigt offensiv riktning, vilket passar mig som älskar att jobba med utveckling, berättar Carina Nunstedt.

Nunstedt har tidigare jobbat som chefredaktör på Mama och Family Living.

Jag är stolt och glad att få välkomna Carina som förlagschef. Förlaget har genomgått en period av transformering och vi står nu redo att ta nästa steg i vår expansion. Jag är övertygad om att Carina, med sin gedigna erfarenhet och spännande bakgrund, kommer att utveckla och förädla HarperCollins Nordics utgivning och varumärke på allra bästa sätt, säger Anette Ekström, vd på HarperCollins Nordic.

Carina Nunstedt tillträder efter att tidigare förlagschefen Anna Svedbom valt att gå vidare.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MamaCarina Nunstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.