lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Carlsbergs nya marknadsdirektör

Publicerad: 15 april 2016, 12:58

Anna Hällöv går till Carlsberg.

Foto: Pressbild

Anna Hällöv tar över jobbet som marknadsdirektör på Carlsberg.

Ämnen i artikeln:

CarlsbergMarknadschef

FT

Fredrik Thambert


Sedan december har vd Mark Jensen varit tillförordnad marknadsdirektör på Carlsberg. Men nu har de hittat en permanent lösning i Anna Hällöv. Hon blir ansvarig för samtliga av dryckesbolagets varumärken.
– Som konsument köper jag redan idag många av Carlsberg Sveriges starka varumärken. Att nu få vara med och utveckla dem och stärka affären känns väldigt spännande och utmanande. Jag har även nyfiket följt Carlsbergs övergripande arbete inom hållbarhet vilket är mycket inspirerande. Jag ser fram emot att träffa teamet och alla nya kollegor inom kort, kommenterar hon.

Anna Hällöv tillträder den 1 juni. Hon kommer närmast från Stensåkra Charkuteri & Deli och en tjänst som försäljnings- och marknadschef. Innan dess har hon arbetat på Coop och Unilever.
– Att Anna nu kommer till Carlsberg Sverige känns mycket bra. Jag är övertygad om att hon blir en positiv kraft i ledningsteamet och att hon tillsammans med marknadsavdelningen kommer att stärka och utveckla den positiva trend som vi har haft de senaste åren, säger vd Mark Jensen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev