Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Carolin Wiken till Paues Åberg

Publicerad: 14 juni 2016, 08:08

Carolin Wiken.

Foto: Pressbild/Paues Åberg

Hon kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef på Bayer. Nu blir Carolin Wiken director på Paues Åberg.


Ämnen i artikeln:

Paues Åberg

Pr-byrån Paues Åberg vill utveckla sitt erbjudande inom corporate communications, som bland annat innefattar strategisk varumärkesrådgivning. Därför anställer man nu Carolin Wiken som director och särskilt ansvarig på området.
– Våra uppdrag inom corporate communications har ökat stadigt det senaste året. Vi har letat efter en erfaren och erkänt duktig konsult som både kan utveckla vårt erbjudande och göra oss attraktiva för ännu fler kunder. Carolin utmärker sig genom att både ha en djup förståelse för affärsutmaningar och en gedigen erfarenhet som kommunikatör och konsult. Vi är mycket glada att hon börjar hos oss, säger Allan Åberg, byråpartner, i en kommentar.

Carolin Wiken har tidigare drivit egen konsultverksamhet men även varit ansvarig för hälsoerbjudandet på Diplomat Communications. Hennes bakgrund innehåller även posten som pr- och kommunikationsansvarig på bland annat Pfizer, Pharmacia och nu senast Bayer.
– Jag gläds åt att börja på Paues Åberg, eftersom jag ser fram emot att arbeta med uppdrag som kombinerar de mest utmanande disciplinerna inom kommunikation, nämligen public affairs och corporate communications. Paues Åberg har ett mycket gott renommé som jag ser fram emot att bidra till, säger Carolin Wiken som tidigare har arbetat med Allan Åberg.

Byrån har nu 20 anställda och 2015 visade man en byråintäkt på 19,7 miljoner kronor, en 53-procentig tillväxt jämfört med föregående år. Nyligen expanderade Stockholmsbyrån även till Helsingborg.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Paues Åberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.