Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Caroline Roth startar eget

Publicerad: 16 februari 2016, 09:57

Caroline Roth

Foto: Pressbild/Gant

Gants tidigare globala marknadsdirektör Caroline Roth startar egen konsultverksamhet med inriktning varumärkesbyggande och strategisk kommunikation.


Det var i november det stod klart att Caroline Roth skulle sluta som Gants globala marknadsdirektör efter två och ett halvt år för att jobba med ett "framtida projekt". Hennes nya bolag går under namnet LaStrategista.

Caroline Roth kommer att vara konsult från och med den 1 mars och kommer främst vända sig mot bolag inom retail samt mot media- och reklambyråer.

Med sina 13 år utomlands och manga år på internationella varumärken såsom Ralph Lauren och GANT samt på  TBWA Paris (leadbyrå för Absolut Vodka & Apple) och Publics Paris (lead för Lancome) vill hon hjälpa varumärken med ett internationellt anpassad tillvägagångssätt.

Hennes erbjudande kommer att inrikta sig på att driva effektivt varumärkesarbete, hjälpa till att skapa en helhetssyn samt etablera långsiktiga marknadsstrategier som skapar ökad lönsamhet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.