Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Caroline Roth till Stampen

Publicerad: 27 april 2016, 07:50

Foto: Pressbild

Caroline Roth har en bakgrund som global marknadsdirektör på Gant och driver egna bolaget LaStrategista. Nu ska hon ge karriärtips via Modern Women Media.


Ämnen i artikeln:

GantModern Women Media

Stampenbolaget Modern Women Media knyter till sig Caroline Roths blogg där hon ger business- och karriärtips för unga kvinnor.
– Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och vad jag har lärt mig på vägen i min internationella karriär. Jag har föreläst en del, och det är en otrolig känsla att se hur intresset tänds i någon annans ögon. Modern Women Media har en ruggigt tung plattform, bra människor och en trafik norr om två miljoner i veckan som går rätt in i den målgruppen jag också talar till. För mig känns det här som en match made in heaven, säger Caroline Roth i en pressrelease.

Margaux Dietz, profilansvarig på Modern Women Media:
– Det känns bra att kunna gå vidare in i 2016 med ännu en drömrekrytering. Nu fortsätter vi att nischa oss mot kvinnor, den här gången med karriärfokus. Vi märker att våra läsare är intresserade av karriärfrågor, och det känns jättekul att kunna ge dem inspiration och tips från någon som har ett så intressant cv som Caroline.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

GantModern Women Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.