Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cecilia Bernard till Making Waves

Publicerad: 11 december 2017, 09:36

Cecilia Bernard och Jonathan Pettersson.

Foto: Pressbild

B-Reel-chefen Cecilia Bernard blir vd för Making Waves svenska verksamhet. Hon tar över efter Anders Ullstrand som går över till en roll som affärsutvecklare.

Ämnen i artikeln:

The North AllianceB-ReelMaking WavesCecilia Bernard

FT

Fredrik Thambert


Den senaste tiden har Cecilia Bernard varit föräldraledig från jobbet som managing director på B-Reels Stockholmskontor. Nu visar det sig att hon inte återvänder. Istället tar hon över en motsvarande roll på sammanslagna Making Waves och Great Works.
– Det känns jättebra att få Cecilia med på laget. Vi märker att vi har ett starkt erbjudande på marknaden och det ska bli väldigt kul att tillsammans med Cecilia få växa företaget både med fler kollegor och med nya kunduppdrag. Cecilia har en imponerande CV och en för oss mycket relevant bakgrund inom den digitala byråvärlden, så vi är stolta över att hon vill göra den här resan med oss, kommenterar Jonathan Pettersson, vd för Making Waves-gruppen.

Cecilia Bernard har tidigare arbetat som exekutiv producent på B-Reel och projektledare på AKQA.
– Jag är djupt imponerad av hur välpositionerat Making Waves är på en tuff marknad och under rekryteringsprocessen har magkänslan hela tiden varit den rätta. Business Studion arbetar dagligen med sann innovation och utvecklargänget är enormt stabila och tekniskt kunniga. Min gamla arbetsplats B-Reel har alltid varit bland de bästa i klassen när det kommer till användarupplevelse och en del av det tänket hoppas jag kunna ta med mig, säger Cecilia Bernard.

Den nuvarande Sverigechefen Anders Ullstrand, som har haft som uppgift att leda verksamheten genom sammanslagningen, fortsätter som affärsutvecklare och rådgivare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev