Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cecilia Lilljeforss blir kommunikationschef för Philip Morris – ska göra Norden rökfritt

Publicerad: 24 augusti 2021, 12:18

Foto: Binniam Halid

Philip Morris, som äger bland annat Marlboro, rekryterar en ny nordisk kommunikationschef i Cecilia Lilljeforss. ”I Norden har vi en unik möjlighet att vara ledande i resan mot en rökfri värld,” säger hon enligt pressmeddelandet.


Senast kommer Cecilia Lilljeforss från koncernen Fazer, där hon varit kommunikationsdirektör för Fazer Bageri och hållbarhet. Innan dess har hon arbetat på byrån GolinHarris. 

Philip Morris stärker genom rekryteringen sin kommunikationskompetens och närmar sig visionen att göra Norden rökfritt, skriver man i pressmeddelandet. 

– Cecilia Lilljeforss kommer jobba nära våra team på de lokala marknaderna och bidra till att vi blir starkare på att kommunicera vår hållbarhetsagenda och utveckla vår internkommunikation, säger Johan Thor, DEA i Norden för Philip Morris, i pressmeddelandet.

– Genom forskning och kunskap har Philip Morris möjlighet att förändra branschen från insidan och driva en utveckling som kan förbättra människors hälsa. I Norden har vi en unik möjlighet att vara ledande i resan mot en rökfri värld samtidigt som vi bidrar till att uppfylla FN:s globala hållbarhetsmål. En utmanande men meningsfull uppgift som jag ser fram emot, säger Cecilia Lilljefors.

LÄS OCKSÅ: Kära Philip Morris, sluta sälj cigg

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News