onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cecilia Schön Jansson till Bohmans Nätverk

Publicerad: 9 oktober 2017, 08:46

Cecilia Schön Jansson lämnade i våras sin roll som vd för Sveriges Kommunikatörer.

Foto: Kristofer Samuelsson Photography

Cecilia Schön Jansson blir en del av rekryteringsbolaget Bohmans nätverk där hon kommer arbeta med chefsreksrekryteringar inom pr och kommunikation.

Ämnen i artikeln:

Cecilia Schön JanssonSveriges KommunikatörerBohmans Nätverk

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I maj lämnade Cecilia Schön Jansson sin roll som vd för branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer. Nu är det klart att hon blir en del av rekryteringsbolaget Bohmans Nätverk. Tidigare i karriären har Schön Jansson jobbat som kommunikationsdirektör på bland annat Trygg Hansa, Skanska och SAAB.

– Att rekrytera människor till ledande roller inom kommunikation är något jag brinner för. Nu ser jag fram emot att fortsätta göra det tillsammans med Bohmans Nätverk. Jag är en tidigare kund och har alltid imponerats av deras professionella och prestigelösa samarbete, berättar hon.

Bohmans Nätverk består i dag av tolv konsulter och har verksamhet i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med Cecilia. Hon har värdefull erfarenhet av både rekryteringar och ledande befattningar inom kommunikation. Dessutom har hon arbetat på stora, välkända och komplexa bolag. I dagens snabbrörliga och transparenta medielandskap blir det allt viktigare med kommunikativ kompetens på ledningsnivå – där kan vi vara med och bidra, säger Ebba Stragne, affärsområdesansvarig för rekryteringar inom pr och kommunikation på Bohmans.

Nyligen anslöt även Tanja Musazai, pr-koordinator och researcher,  till Bohmans.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev