Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Change värvar duo från Dear Friends

Publicerad: 9 februari 2017, 15:44

Reklambyrån Change rekryterar Karin Tranberg och Marcus Sintorn från Dear Friends.


Ämnen i artikeln:

Dear FriendsChange

Karin Tranberg och Marcus Sintorn har under fem år arbetat tillsammans på Dear Friends där de bland annat arbetat med Volvo, NetClean och Jotun.

– Change har gjort en mycket spännande resa det senaste året och det känns jättekul att få ingå i sammanhanget och bidra till den fortsatta utvecklingen. Dessutom har Change ett bra rykte på stan och en företagskultur som vi gillar starkt, säger Karin Tranberg.

Duon kommer bland annat att arbeta med att utveckla Changes B2B-erbjudanden.

– Karin och Marcus tar med sig många viktiga insikter till oss och förstärker precis där behovet finns. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med dem - både inom nya segment, med nya kunder och genom utveckling av befintliga, säger Jonas Blomster, VD på Change.

2016 var ett händelserikt år för Change. Utöver 14 nyanställningar bröt man sig loss från Valentin&Byhr, startade byråkonstellationen Create Opportunities Group (COG) och flyttade in i nya lokaler.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dear FriendsChange

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.