Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Change värvar från Valentin & Byhr

Publicerad: 1 juni 2016, 08:32

Från vänster: Tevel Korhonen, Renée Lundbäck, Lotta Sultan och Charlotte Wahlrud.

Foto: Change/pressbild

Nyligen lämnade Change Valentin & Byhr för att istället stå på egna ben. Nu växer man med fyra nyrekryteringar – från tidigare delägaren.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrChange

Change startade som ett dotterbolag till Valentin & Byhr. Den senare stod som ägare av en tredjedel av byrån. Men för några veckor sedan berättade Resumé att Change köper loss sin andel och flyttar till nya lokaler, för att istället stå på egna ben.

LÄS MER: Change bryter sig loss från Valentin & Byhr

Nu meddelar man fyra nyrekryteringar, varav tre kommer från Valentin & Byhr: Lotta Sultan, Tevel Korhonen och Renée Lundbäck. Man tar även in Charlotte Wahlrud från F&B Factory.
– Vi är supernöjda med alla! Charlotte, Tevel, Lotta och Renée har alla gedigen erfarenhet från branschen och kommer vara med och bidra till att driva arbetet med Change framåt i den takt vi tänkt, säger Jenny Plasidius, byråchef på Change i en kommentar.

Charlotte Wahlrud har främst jobbat med Tele2 på F&B Factory.
– Change lever verkligen upp till sitt namn. Det känns väldigt spännande att få vara en del av allt som händer här nu. Jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv”, kommenterar hon.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrChange

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.