Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Chef värvar kommersiell redaktör

Publicerad: 30 juni 2016, 12:13

Malin Kaldo byter jobb.

Foto: Pressbild

Malin Kaldo får ansvaret att utveckla tidningen Chefs innehållsstudio. Hon kommer närmast från Schibsted-ägda Minimedia.


Ämnen i artikeln:

Unn EdbergChef

Minimedia aviserade nyligen en större omstrukturering där i princip hela personalstyrkan fick lämna bolaget. Nu står det klart att Malin Kaldo, som det senaste 1,5 åren arbetat som redaktionschef på native-bolaget, har klart med nytt jobb. Hon blir nämligen kommersiell redaktör på Chef.
–  Med Malin får vi en person med spetskompetens inom det här området. För oss betyder hög kvalitet allt, inte minst när vi skapar sponsrat innehåll. Vi är därför väldigt glada att locka till oss en så erfaren redaktör med djup journalistisk kunskap, säger Cissi Elwin, publisher på tidningen, i en kommentar.

Malin Kaldo har tidigare bland annat har varit featurechef för Aftonbladet nya medier, chefredaktör på Topphälsa och grundat byrån Featurefamiljen.
– Att vara med i satsningen på att ta de redaktionella samarbetena på Chef vidare ihop med de totalproffs som jobbar här känns så skoj. Jäklar vilket team vi kommer bli!, kommenterar hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Unn EdbergChef

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.