Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Chefredaktören lämnar Nöjesguiden

Publicerad: 11 maj 2015, 09:11

Amat Levin slutar på Nöjesguiden efter sex år

Efter över sex år på tidningen väljer chefredaktören Amat Levin att lämna Nöjesguiden.

Ämnen i artikeln:

Amat Levin

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Under sin tid på Nöjesguiden har Amat Levin arbetat som redaktionschef och de två senaste åren som chefredaktör.

– Vi har tagit otroliga steg de senaste åren. Redan 2010 började vi experimentera med att blanda populärkultur med samhällsfrågor, något som idag är norm, och vi har skapat många omtalade editioner från temanummer om rasism till bostadskrisen. Vi har dessutom byggt en sajt från grunden som idag är den främsta i målgruppen, producerat vår egen valvaka och i början av förra året gjort den största formatförändringen i tidningens 33-åriga historia. Jag känner mig helt enkelt klar, och redo för något nytt, säger Amat Levin i ett pressmeddelande.

Innan han slutar kommer Amat Levin att vara med om en sista förändring när magasinet ska moderniseras. Resultatet kommer i slutet av maj. Han kommer att vara kvar som chefredaktör till den 26 juni.

– Amat har varit hos oss i över sex år, varav de senaste åren som en utomordentlig chefredaktör. Han är en av de största talangerna Nöjesguiden har haft och vi önskar honom all lycka i framtiden. Jag vill redan nu gratulera Amats kommande arbetsgivare till rekryteringen av denne man, han är i en klass för sig, säger Faje Gani, vd på Nöjesguiden i en kommentar.

Jenny Nordlander som i dag är digitalt redaktionsansvarig kommer ta över som tillförordnad chefredaktör den 29 juni. Faje Gani tar i samma veva över som ansvarig utgivare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev