Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Chiffer tillsätter styrelseordförande och vice vd

Publicerad: 19 november 2020, 09:40

Mimmi Söderberg och Jan Bernhardsson

Contentbyrån Chiffer tar in styrelseordförande med lång erfarenhet från svensk och internationell filmindustri och tillsätter ny vice vd.


Ämnen i artikeln:

Chiffer

Jan Bernhardsson är ny styrelseordförande för contentbyrån Chiffer. Han har under nästan tre decennier arbetat på vd- och styrelsenivå i svenska och internationella bolag inom kultur och media, däribland Filmstaden, AMC Europe och Bonnierkoncernen.

– Chiffer är ett spännande bolag med ambition att växa. Man har klarat transformationen från analogt till digitalt väldigt bra. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet av att leda större mediaorganisationer, framförallt ur ett affärsutvecklingsperspektiv.

Samtidigt blir Mimmi Söderberg, tidigare Account Director, ny vice vd. Hon är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och har varit anställd i bolaget i tre år med ansvar för ett flertal större kunder. Hennes kunskaper inom affärsutveckling och strategisk kommunikation är ett välkommet tillskott till Chiffers ledning och blir viktiga i bolagets utveckling.

Vd och huvudägare Peter Söderberg fortsätter som senior rådgivare.

– Jag är mycket nöjd med förvärven av Jan och Mimmi. Kombinationen av Jans erfarenhet av att få företag att växa och Mimmis ambitiösa ledarskap med engagemang för utveckling, kommer ta vårt erbjudande till nya nivåer.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Chiffer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.