Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Chiffer värvar chefer från konkurrenten

Publicerad: 11 januari 2021, 12:42

Både Björn Owen Glad och Moa Strand tar plats i Chiffers ledningsgrupp.

Foto: Pressbild

Björn Owen Glad och Moa Strand lämnar Spoon för Chiffer där de kommer att arbeta som innovation respektive digital growth lead.


Ämnen i artikeln:

ChifferSpoon

Contentbyrån Chiffer gör en rekryteringsräd från konkurrenten Spoon och anställer Björn Owen Glad samt Moa Strand. Björn Owen Glad har på Spoon jobbat med marknads- och varumärkesfrågor samt lett byråns utbildningssatsning medan Moa Strand ansvarat för byråns sociala medier- och distributionsavdelning. På Chiffer kommer de att jobba som innovation lead respektive digital growth lead. Båda tar plats i byråns ledningsgrupp. Tanken är att de ska leda byråns satsning på kreativt rörligt innehåll samt digitala tjänster, något som kommer paketeras som ett erbjudande för digital tillväxt.

– Jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv från gränslandet mellan content och data som jag befinner mig i. Samtidigt ser jag fram emot att bana vägen för Chiffers nya erbjudande inom digital growth, säger Moa Strand som tidigare i karriären jobbat på bland annat Göteborgs-Posten och Sveriges Radio.

Chiffer jobbar med kunder som Cancerfonden, Billerud Korsnäs och Granngården. Enligt bolagets senaste bokslut omsatte de 31 miljoner kronor med ett resultat på 1,3 miljoner kronor.

– Chiffer är en liten byrå med väldigt stora ambitioner, det tilltalar mig. Målet är att växa kraftigt de närmaste åren och vässa det kreativa erbjudandet - det är en resa som jag inte kan tacka nej till att vara med på. Chiffers fokus på kreativitet och innovation har varit avgörande för att gå över till byrån, säger Björn Owen Glad.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ChifferSpoon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.