Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Chimney värvar PS-chefen

Publicerad: 10 augusti 2015, 09:31

Ola Bringle går till Chimney

PS Communications Sverigechef och tidigare vd Ola Bringle byter jobb. Nu blir han commercial director på Chimney.


Ämnen i artikeln:

ChimneyPS CommunicationOla Bringle

Ola Bringle har jobbat inom PS Communication sedan 2008. Bland annat som byråchef, vd och Sverigechef. Men nu har det blivit dags för honom att gå vidare.

I ett pressmeddelande skriver produktionsbolaget Chimney att de värvar honom till rollen som commercial director. Syftet med rekryteringen är att att bredda deras erbjudande. Ola Bringles fokus kommer att ligga på affärsutveckling inom digitalt och content, men också "interna processer".

– Under tiden som Ola har lett PS Communication, har byråns omsättning och antalet anställda tredubblats samtidigt som man har breddat erbjudandet mot marknaden genom att sjösätta flera nya affärsområden inom både digital kommunikation och rörlig bild, detta är mycket imponerande, säger Chimneys vd Peter Söderlind i en kommentar.

Ola Bringle har tidigare jobbat på Bodén & Co samt i resebranschen. Om sitt nya jobb säger han:

– De enormt talangfulla personer som jobbar på Chimney i kombination med företagets förmåga att ständigt utvecklas gör att jag är övertygad om att Chimney kommer att tillhöra en av de mest centrala aktörerna i framtidens kommunikativa landskap.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.