Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Christina Knight till Amazing Societys styrelse

Publicerad: 16 februari 2018, 07:38

Christina Knight tillsammans med The Amazing Societys vd Tobias Franzén.

Branschprofilen Christina Knight tar plats i sociala medier-byrån The Amazing Societys styrelse.


Ämnen i artikeln:

Christina KnightTobias FranzénThe Amazing Society

Under sina 30 år i reklambranschen har Christina Knight, där hon bland annat varit creative director för Draft, Ogilvy och Ingo, gjort sig känd för sitt arbete för en ökad jämställdhet och mångfald inom branschen. Christina Knight har även skrivit boken "Madwomen - a herstory of advertising", en bok som riktar sig till unga kvinnor på väg in i reklambranschen.

– Efterfrågan på vårt kreativa och strategiska erbjudande växer och nu börjar vi året med att växla upp vår kapacitet och utvecklingstakt. Jag är väldigt stolt över att vi får förmånen att bygga vidare på vårt erbjudande - både vår kompetens och förmåga inom reklam men även vårt värderingsdrivna erbjudande - tillsammans med en så namnkunnig och erfaren person som Christina, säger Tobias Franzén vd på The Amazing Society.

Christina Knight kommer även att arbeta med The Amazing Societys kompetensutveckling och utveckling av byråns kreativa erbjudande.

– The Amazing Society förkroppsligar mycket av det jag representerar och vill jobba för i branschen - ett värderingsdrivet arbete och ett socialt ansvarstagande, i allt från byråkultur och kundrelationer, till kommunikation och mätbara resultat. Det ska bli en glädje att få vara med och utveckla det kreativa erbjudandet ovanpå det som redan så framgångsrikt finns på plats hos The Amazing Society - digital kompetens, mediakompetens och ett genuint socialt engagemang, berättar Christina Knight

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.