Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag25.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Claes Nevreus går till CP+B

Publicerad: 9 Mars 2016, 10:03

Claes Nevreus har börjat på CP+B.

Byrån rekryterar strategisk projektledare.


Ämnen i artikeln:

Anders DavidssonCP+BRekrytering

CP+B rekryterar Claes Nevreus som strategisk projektledare till kontoret i Göteborg. Claes Nevreus kommer närmast från Ellermore.

– Vi är mycket glada över att rekrytera en så erfaren Projektledare som Claes. Han har hunnit samla på sig en gedigen erfarenhet genom ett antal nyckelpositioner på bl.a. Jung von Matt, skriver CP+Bs vd Anders Davidsson i ett pressmeddelande.

Han berättar också att CP+B värdesätter att Claes Nevreus varit föreläsare på både universitet och högskola. Claes Nevreus skriver att han å sin sida tycker om CP+Bs filosofi och ambition.

–CP+B har en kreativ filosofi som jag känner mig väldigt hemma i. Jag lockades av ambitionen att skapa kommunikation som verkligen står ut och som har potential att bli den mest omtalade och effektiva. Det är också en av få reklambyråer i Sverige med ett gediget digitalt DNA, vilket är en förutsättning för att lyckas i dagens kommunikationslandskap.

Sanna Wolf-Watz

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.