Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Claes Sjöberg till Narva

Publicerad: 6 juli 2016, 07:23

Claes Sjöberg och Johannes Zetterlund.

Foto: Pressbild/Narva

Claes Sjöberg lämnar hållbarhetsverksamheten på Bonnier Business Media för en roll som rådgivare på kommunikationsbyrån Narva.


Claes Sjöberg har blivit en stark hållbarhetsprofil i branschen. Han har varit miljö- och vetenskapsreporter på Ekot och startat det internationella magasinet Tomorrow. Han har jobbat som hållbarhetsrådgivning för IKEA och Volvo samt grundat nyhetsbrevet Miljörapporten, som senare kom att förvärvas av Bonnier Business Media och nu drivs under namnet Aktuell Hållbarhet.

Nu gör han sällskap med Hans Westerberg och Göran Hägglund på kommunikationsbyrån Narva.
– Jag är imponerad över Narvas ambitioner och satsningar på avancerad kommunikation och rådgivning inom hållbarhet. Det ska bli väldigt spännande att vara med och utveckla den verksamheten, säger Claes Sjöberg i en kommentar.

Enligt Johannes Zetterlund, chef för team Sustainability på Narva, betyder värvningen att Narvas kompetens och nätverk inom hållbarhet stärks.
– Claes Sjöberg är en pionjär inom området och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder hans erfarenhet och expertis. Vi ser i dag konkret hur viktiga hållbarhetsfrågorna är i utvecklingen av företagens affärsstrategier, kommenterar han.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.