Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Clear Channel värvar TV4:s vice försäljningsdirektör

Publicerad: 15 augusti 2017, 08:22

Fredrik Lamotte blir ny sälj- och marknadsdirektör på Clear Channel Scandinavia.

Fredrik Lamotte, tidigare vice försäljningsdirektör på TV4-gruppen, blir ny sälj- och marknadsdirektör för Clear Channels skandinaviska organisation.


Ämnen i artikeln:

TV4-GruppenClear Channel

Fredrik Lamotte kommer att ersätta tidigare sälj- och marknadsdirektören Anders Ragnarsson med start den 1 december.

– Vi är mycket stolta över den här prestigerekryteringen. Clear Channel är nu ett av Skandinaviens största mediebolag och Fredrik med sin breda och spännande erfarenhet är rätt person att leda vår försäljningsorganisation på den fortsatta digitala tillväxtresan, säger Ola Klingenborg vd för Clear Channel Scandinavia.

Det senaste året har utomhusbranschen enligt IRM växt med 14 procent.

– Clear Channel är tydlig marknadsledare i utomhussegmentet bland annat genom heltäckande digitala nätverk i alla skandinaviska länder - och dessutom är hela branschen i fantastiskt stark tillväxt. Framtiden för Clear Channel och utomhusreklam är en superspännande digital transformation och en resa jag vill vara med på, säger Fredrik Lamotte, tillträdande sälj- och marknadsdirektör för Clear Channel Scandinavia.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TV4-GruppenClear Channel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.