Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Clear Channels Nordeuropachef lämnar

Publicerad: 21 januari 2019, 10:17

Ola Klingenborg lämnar tjänsten som Nordeuropachef på utomhusbolaget Clear Channel.


Ämnen i artikeln:

Ola Klingenborg

Ola Klingenborg har varit på Clear Channel i snart elva år, de senaste som Nordeneuropachef. Nu lämnar han både tjänsten och branschen, det rapporterar Dagens Media.

Han informerade personalen om beskedet under förra veckan.

– Jag stod med tårar i ögonen när jag berättade, och det var många av medarbetarna som gjorde samma. Allt det som är Clear Channel i Skandinavien idag har jag varit med om att bygga upp, och det finns väldigt få medarbetare här som jag inte på något vis har haft kontakt med eller varit med om att rekrytera, säger Ola Klingenborg till Dagens Media.

Vad han ska göra härnäst kan han fortfarande inte berätta. Klart är dock att han lämnar mediebranschen för ett "koncernchefsjobb på ett bolag med 12 000 medarbetare.

– Det är en spännande mix av stort och smått på Clear Channel idag, eftersom vi har outsourcrat allt som inte är core business. Det gör att vi inte är så många medarbetare trots att vi är ett stort bolag, vilket skapar en enormt stark företagskultur och jag har en personlig relation till väldigt många anställda, säger han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ola Klingenborg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.