tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cohn & Wolfe rekryterar fyra

Publicerad: 7 februari 2018, 13:00

Pr-byrån Cohn & Wolfe rekryterar fyra nya medarbetare.

Ämnen i artikeln:

Marta KarlqvistCohn & Wolfe

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Andreas Wingren rekryteras från JMWGolin där han arbetat som pr-specialist. På Cohn & Wolfe får han rollen som account manager och pr-specialist.

– Jag fick tips om Andreas första gången för ungefär fem år sedan då vi letade efter någon som förstod komplexa tekniska lösningar i kombination med affärsnytta. Sedan dess har jag regelbundet hört av mig till honom och äntligen fick vi napp. Han är en riktig vinstlott och någon värd att vänta på, säger Cohn & Wolfes vd Marta Karlqvist.

Marie Marklund kommer närmast från Brindfors och får rollen som account manager. Tidigare i sin karriär har hon jobbat som projektledare på Golin.

– När jag träffade Marie slogs jag av hur öppen, positiv och intresserad hon var. Att hon har ett stort intresse för, och en bred kompetens inom, influencer marketing gjorde att det hela kändes klockrent, då det idag är en viktig del av många kampanjer, säger Marta Karlqvist.

Jaqueline Grünthal rekryteras från BerntzonBylund där hon haft en roll som junior account director/planner. På Cohn & Wolfe blir hon account executive.

– Jag sprang ihop med Jackie för ett drygt år sedan och hon har funnits i bakhuvudet sedan dess. Hon är samhällsintresserad, analytisk har en unik förmåga att kombinera förståelse för marknads- och målgruppsinsikter och hur de kan tas ut i praktiken, både i traditionella och köpta kanaler, säger Marta Karlqvist.

Slutligen rekryteras Letti Freivalds från Nyheter24-Gruppen. Precis som på sin tidigare arbetsplats kommer hon att arbeta som office manager.

– Vi har en utpräglad snällhetskultur hos oss. Det är en av våra viktigaste konkurrensfördelar. Och när jag träffade Letti kände jag att hon var en 'slam dunk'. Hjälpsam och vänlig, effektiv och smart och nu den första du möter vid ett besök hos oss, säger Marta Karlqvist.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev