Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Com hem utökar kommunikationsstaben

Publicerad: 27 maj 2015, 07:33

Jacob Bolin och Caroline Tivéus

Foto: Pressbilder.

Kommunikationsavdelningen på Com Hems får förstärkning av Caroline Tivéus som investor relations manager och Jacob Bolin som public affairs manager.


Ämnen i artikeln:

Com Hem

I dag har Caroline Tivéus uppdraget som IR & CSR Manager på Avanza. Dessförinnan har hon arbetat som Nordic PR-manager på Nordnet och som analytiker på ABN AMRO.

– Jag ser fram emot att vara med att utveckla bolagets IR-funktion. Com Hem är fortfarande relativt nytt på börsen och här kan jag tillföra mycket genom tidigare erfarenheter från IR samt kommunikation på börsbolag. Jag vill bidra till att förstärka bolagets investment story och till arbetet med ägarbilden. Jag tror att det finns flera svenska investerare som skulle behöva större insikt i de positiva förändringar som Com Hem genomfört det senaste året, säger Caroline Tivéus.

Jacob Bolin började nyligen sin anställning som public affairs manager på Com hem. Innan det hade han rollen som departementsekreterare på Enheten för IT-politik på Näringsdepartementet. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Bredbandsforums kansli och på PTS.

– En förutsättning för att Com Hem även fortsatt ska ha en stark ställning på en alltmer konkurrensutsatt marknad är att villkoren för verksamheten är så goda som möjligt och att marknaden har tydliga och effektiva spelregler. Jag ser fram emot att vara med och bidra till detta i min nya roll, säger Jacob Bolin.

Caroline Tivéus tillträder tjänsten som investor relations manager i augusti.

– Med Caroline och Jacob i vårt kommunikationsteam, kommer vi kunna bli mer proaktiva i att nå ut med vår historia till kapitalmarknaden och beskriva Com Hem som en positiv kraft för ett digitaliserat Sverige gentemot både politiker och beslutsfattare, säger Petra von Rohr, IR & Kommunikationsdirektör på Com Hem.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Com Hem

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.