Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Comeback på Expressens ledarsida

Publicerad: 30 september 2015, 12:51

Sakine Madon och Johannes Forssberg.

Expressen stuvar om på ledarsidan. Johannes Forssberg gör comebeck som krönikör. Jenny Madestam slutar efter drygt tre år som kolumnist liksom Tommy Hammarström.


Ämnen i artikeln:

Sakine MadonMediebranschenExpressen

Johannes Forssberg jobbade på Expressen 2006-2012 men hoppade i början av 2013 av för att studera juridik. Nu återvänder han til ledarsidan som krönikör.
– Johannes Forssberg har en gudabenåd penna och intellektuell stringens. Det ska bli väldigt roligt att ha honom regelbundet på vår sida igen. Dessutom tillför han djupa kunskaper om juridik, vilket behövs i debatten, säger Anna Dahlberg, politisk redaktör, i en kommentar.

Norrans politiska redaktör Sakine Madon, som redan skriver för kvällstidningen, tar också plats som fast krönikör på lördagar.
– Vi är väldigt glada att Sakine Madon har tackat ja till att börja skriva varje vecka hos oss. Hon är en orädd och livsviktig röst i kampen mot fundamentalism och trångsynthet och för liberala värderingar i största allmänhet, enligt Anna Dahlberg.

Efter tre år lämnar statsvetaren Jenny Madestam Expressens ledarsida, liksom Tommy Hammarström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.