Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Comprend värvar två ledande profiler från Creuna

Publicerad: 21 september 2021, 07:34

Tina Söderlund, Anna Lindqvist och Johanna Fagrell Köhler.

Efter att Creuna i Göteborg köpts upp av Knowit värvas två ledande profiler till Comprend. Tina Söderlund och Anna Lindqvist blir chief strategy officer och chief people & culture officer.


Ämnen i artikeln:

CreunaH&H Group

Comprend fick innan sommaren en ny vd i Johanna Fagrell Köhler, som även hon jobbade på Creuna innan dess. Comprend fortsätter värva från Creuna, som ju köptes av Knowit i höstas, och rekryterar Tina Söderlund och Anna Lindqvist.

LÄS OCKSÅ: Creuna integreras i Knowit i samband med förvärvet 

Tina Söderlund grundade Creuna i Göteborg år 2011 och har innan dess jobbar på Doberman. Enligt pressmeddelandet kommer hon bland annat arbeta med att utveckla och stärka varumärket. Hon blir strategichef på Comprend.

Anna Lindqvist har arbetat på Creuna sedan 2013 och har bland annat varit Chef för affärs- och medarbetarupplevelse på byrån. Hon kommer främst arbeta med varumärkets employer brand, enligt pressmeddelandet, och blir chief people & culture officer. 

– Comprend är det rätta alternativet för internationella kunder som står inför stora digitala utmaningar och som vill arbeta med team som agerar tillsammans med hjärta och hjärna. Med Tina och Anna ökar vi kraften inom strategi, varumärke, organisation och ledarskap. Både internt och externt, säger vd Johanna Fagrell Köhler i pressmeddelandet. 

Comprend ingår i H&H Group, som sammanlagt omsatte 543,2 miljoner kronor 2020.

LÄS OCKSÅ: H&H Group tappade nära 100 miljoner i omsättning – tror på rekordår 2021 

Comprends nyckeltal 2020 (2019)

Omsättning: 75,8 mkr (103,5 mkr)
Rörelseresultat: -4,3 mkr (552 000 kronor)
Antal anställda: 73 (74)
Soliditet: 24 procent (24 procent)

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

CreunaH&H Group

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.